<br><div class="gmail_extra">On Wed, Nov 14, 2012 at 3:24 PM, Gaerfindel <span dir="ltr"><<a href="mailto:gaerfindel@hotmail.com" target="_blank">gaerfindel@hotmail.com</a>></span> wrote:<br><div class="gmail_quote">

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div class="im"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<br>

This is the only type of Earth {peb'ot} in the TalkNow! vocabulary.<br>
  KGT 93f.:  It is also not unusual to {HaH} (marinate) or {roghmoH} (ferment) various sorts of {naH} (fruit, vegetable). One common dish is a torpedo-shaped fruit called {peb'ot}, which is soaked in a {chanDoq} (marinade). The fully marinated {peb'ot} is called a {Hurgh}.<br>


</blockquote></div>
And I suppose a pickle might be described as a {tera' peb'ot rogh(pu')}, qar'a'?<br>
<br>
~quljIb<div class="HOEnZb"><div class="h5"><br></div></div></blockquote><div><br></div><div>Or maybe {tera' Hurgh} would work?</div><div><br></div><div>qurgh </div></div><br></div>